De appartementen

Vijf verschillende woningtypen

In Rumba Residence heeft u de keuze uit 28 moderne en zeer duurzame appartementen verdeeld over vijf verschillende typen. Elk met een eigen woonoppervlak, ligging en bijzonderheden. U heeft de keuze uit twee appartementen met één slaapkamer en 26 appartementen met twee slaapkamers. Hoe wilt u wonen in Rumba Residence?

De woningtypen

Volop keus in ruimte, indeling en zonligging

De appartementen zijn verdeeld over vier woonlagen. Op de begane grond bevinden zich twee appartementen, op de eerste en tweede verdieping negen appartementen en op de bovenste verdieping nog eens acht appartementen. Ze zijn alle gelijkvloers, veilig en comfortabel, goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming en koeling. Alle appartementen hebben een buitenruimte en twee appartementen zijn voorzien van een zeer ruim dakterras.

Blijf op de hoogte

Wilt u wonen in Rumba Residence? Meld u dan aan als belangstellende en maak een online account aan. U wordt dan geregeld op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Op dit moment zijn de appartementen in pre-sale. Dat betekent dat u in uw online account een voorkeur voor een appartement kunt aangeven. Dit doet u door in te loggen in uw persoonlijke online account en vervolgens te klikken op 'Mijn woning" in het menu aan de linkerkant. Doe het vandaag nog!

Nog dit jaar verwachten we in verkoop te gaan met Rumba Residence. Hoe dat in zijn werk gaat, vertellen we u graag zo gauw we weten wanneer de verkoop daadwerkelijk start.