De Locatie

Wonen in Amstelveen. Lekker groen en dicht bij de grote stad

In Rumba Residence woont u lekker centraal, in de populaire wijk Keizer Karelpark, dicht bij het levendige stadshart van Amstelveen. Het is een ruime opgezette wijk met veel water en groen, winkels, scholen, een gezondheidscentrum en volop sport- en recreatiemogelijkheden. Vanuit uw appartement bent u zo in de stad of wat verder weg. Amsterdam is vlakbij, net als leuke dorpjes als Ouderkerk aan de Amstel.

Stadshart Amstelveen

In Stadshart Amstelveen kunt u naar hartenlust shoppen. Het overdekte winkelcentrum Binnenhof biedt onderdak aan bekende winkelketens zoals de Bijenkorf, Zara, G-Star Women, Starbucks en Superdry. Maar er zijn ook diverse boetiekjes en vernieuwende concepten, zoals een Nespresso Boutique en het eerste Bose Experience Centre in Nederland. Behalve talrijke winkels is er ook volop horeca- en cultuuraanbod, zoals P60, Schouwburg Amstelveen, Cinema Amstelveen en het Cobramuseum.

Groene stad

Amstelveen is een bijzonder groene stad. Er zijn dan ook veel mooie, groene plekken in de stad en de omgeving van Rumba Residence te vinden. De stad ligt bovendien nabij het Groengebied Amstelland en het Amsterdamse Bos. Verder zijn er in de omgeving van Amstelveen ook een aantal prachtige heemparken.

Goed bereikbaar

Amstelveen is een populaire woonplaats voor mensen die graag in een groene omgeving willen wonen en toch dicht bij de stadse drukte van Amsterdam willen zijn. De tramlijnen 51 en 5 verbinden Amstelveen met het centrum van de hoofdstad. Ook via de A9 is Amsterdam goed bereikbaar, net als Haarlem, IJmuiden en Alkmaar. Daarnaast zijn er directe busverbindingen met de plaatsen Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht en Wilnis.