Het Plan

Samen genieten en samen leven in Rumba Residence

De naam Rumba Residence is gekozen met respect voor de historie van de locatie en verwijst naar Party- en danscentrum Mittelmeijer dat hier nog gevestigd is. Een begrip voor veel mensen uit Amstelveen en Amsterdam. Hier werd en wordt gedanst en plezier gemaakt en ontstonden vriendschappen voor het leven. Samen genieten en samen beleven stond jarenlang centraal. En dat zijn ook de pijlers onder het plan Rumba Residence.

Een bijzonder plan

Rumba Residence is bijzonder tot in detail. De ligging, de gedetailleerde architectuur, de keuze uit 5 verschillende appartementtypen en de vele extra’s maken het plan tot een echte aanwinst voor Amstelveen. Er is volop aandacht voor duurzaamheid en wooncomfort waarbij u als koper nog uitgebreide optie- en keuzemogelijkheden heeft om uw appartement naar wens en smaak te laten opleveren.

Het gebouw

Hoogeveen Architecten uit Amstelveen heeft echt iets moois bedacht. De ingetogen doch gedetailleerde en duurzame architectuur en de doordachte opzet van het plan past goed bij de kwaliteit van de locatie. Het gebouw is organisch geïntegreerd in de naaste omgeving en voorzien van een lift, een gemeenschappelijke fietsenstalling en een eigen parkeerdomein. Het gebouw staat op eigen grond dus u betaalt geen erfpacht.

Badkamer & keuken

Keukenaanbieding
We doen u graag een scherpe aanbieding van een geselecteerde keukenleverancier. Die heeft twee keukenopstellingen inclusief apparatuur voor u samengesteld. Bent u hierin geïnteresseerd? Dan wordt uw keuken geplaatst na oplevering.
 

Mix & Match voor uw badkamer en toilet
Geef uw badkamer en toilet een eigen stijl en karakter. In de koperskeuzelijst is een veelzijdige collectie opgenomen aan sanitair en tegels waar u een keuze uit kunt maken. Stijlvol, tijdloos en geheel naar eigen smaak te bepalen en met elkaar te mixen en matchen. De keuze is aan u.

Welkom thuis in Rumba Residence

Voor de aankleding van uw woning werkt Rumba Residence samen met Home Made By_. De makkelijkste manier om een persoonlijk en stijlvol thuis te creëren. Het leven is zoveel mooier in een fijn ingericht huis. Wilt u dit ook maar weet u niet hoe u moet beginnen? Wij helpen u met een individueel designplan, want dat bepaalt of u zich straks thuis voelt. De stijl die bij u hoort ontdekken we samen, de rest verzorgen wij.

Lees meer