Het Plan

Samen genieten en samen leven in Rumba Residence

De naam Rumba Residence is gekozen met respect voor de historie van de locatie en verwijst naar Party- en danscentrum Mittelmeijer dat hier nog gevestigd is. Een begrip voor veel mensen uit Amstelveen en Amsterdam. Hier werd en wordt gedanst en plezier gemaakt en ontstonden vriendschappen voor het leven. Samen genieten en samen beleven stond jarenlang centraal. En dat zijn ook de pijlers onder het plan Rumba Residence.

Een bijzonder plan

Rumba Residence is bijzonder tot in detail. De ligging, de gedetailleerde architectuur, de keuze uit 5 verschillende appartementtypen en de vele extra’s maken het plan tot een echte aanwinst voor Amstelveen. Er is volop aandacht voor duurzaamheid en wooncomfort waarbij u als koper nog uitgebreide optie- en keuzemogelijkheden heeft om uw appartement naar wens en smaak te laten opleveren.

Het gebouw

Hoogeveen Architecten uit Amstelveen heeft echt iets moois bedacht. De ingetogen doch gedetailleerde en duurzame architectuur en de doordachte opzet van het plan past goed bij de kwaliteit van de locatie. Het gebouw is organisch geïntegreerd in de naaste omgeving en voorzien van een lift, een gemeenschappelijke fietsenstalling en een eigen parkeerdomein. Het gebouw staat op eigen grond dus u betaalt geen erfpacht.

Badkamer & keuken

Compleet met badkamer
Het spreekt voor zich dat in dit project ook veel zorg is besteed aan de badkamer. Een plek waar u tot rust komt en geniet. Standaard wordt uw appartement opgeleverd met een compleet afgewerkte badkamer, inclusief sanitair van Villeroy&Boch en tegelwerk: het Basispakket. Wij bieden 3 sanitair pakketten aan waartussen u kunt kiezen: het eerder genoemde Basispakket en tegen meerprijzen het Comfortpakket en Luxerypakket voorzien van luxere sanitair en tegels. De exacte omschrijvingen van deze pakketten zijn op het moment van verkoop te raadplegen op deze site en in de verkoopbrochure.
 
De keuken

Een belangrijke ruimte in iedere woning. Graag laten we de keuze voor een keuken geheel aan u. U kiest zelf uw droomkeuken. Wel zijn de standaard aansluitpunten aangebracht. Denk na over uw wensen. Wat vindt u mooi en hoe gaat u de keuken gebruiken? Sfeer, kleur, materiaal, indeling, keukenapparatuur en accessoires... leg uw favoriete afbeeldingen bij elkaar. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen in de projectshowroom. Daar kunnen ze u ook adviseren over de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte

Wilt u wonen in Rumba Residence? Meld u dan aan als belangstellende en maak een online account aan. U wordt dan geregeld op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Op dit moment zijn de appartementen in pre-sale. Dat betekent dat u in uw online account een voorkeur voor een appartement kunt aangeven. Dit doet u door in te loggen in uw persoonlijke online account en vervolgens te klikken op 'Mijn woning" in het menu aan de linkerkant. Doe het vandaag nog!

Nog dit jaar verwachten we in verkoop te gaan met Rumba Residence. Hoe dat in zijn werk gaat, vertellen we u graag zo gauw we weten wanneer de verkoop daadwerkelijk start.